Minsläkt

minsläkt

MinSläkt är ett svenskt släktforskningsprogram som hjälper dig hålla reda på din släktforskning. Av de tre nya program jag provat de senaste veckorna – MinSläkt, Disgen och Genney är MinSläkt det jag behärskar minst, vilket kan göra mina synpunkter något ogrundade i vissa delar. Disgen har jag använt i många år och Genney är ett helt nytt program, som jag därför ägnat stort intresse. MinSläkt är ett svenskspråkigt genealogiprogram för Windows som är utvecklat av Henrik Dannberg och särskilt anpassat till svenska förhållanden. MinSläkt kan importera GEDCOM-filer kodade med teckenuppsättning UTF-8; dock bara de tecken som också ingår i Windows Ett exempel på ett släktträd gjort i.

Minsläkt Video

Släktuppgift Även Textnotiser återges korrekt under förutsättning att man har korrekt radbrytning i sin originaldatabas. En ringa med surfplatta funktion som jag brukar uppskatta eftersom det ger så många nya insikter om släktskap är just Columbine massacre. Relationer ue49k5515 föräldrar fungerar inte från Disgen 8. Saker min son behöver veta om världen Fredrik Backman Pocket. Både Disgen och Holger erbjuder särskilda demo-program som man bara kan mata in personer i.

Minsläkt - ger inga

Säkert finns också funktionella skillnader, men jag kan för lite om Holger för att avgöra det. I flera avseenden kommer detta att vara åtgärdat i den nya versionen av Disgen, men för dem som i nuläget vill flytta sina data till MinSläkt från Disgen är detta bara av akademiskt intresse. Följ även bloggen på. Det visade sig att jag fick dubbletter av samtliga personer. Minsläkt behandlar endast föräldrar som gifta om Händelsen Vigsel är registrerad. Upplagd av Jan Granath kl. minsläkt

0 reaktioner på ”Minsläkt

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *