Sugarsnaps

sugarsnaps

Användningsområde. Sugar snaps kan användas till mycket, de är goda att äta råa både som snacks, i sallader eller som tillbehör till en maträtt. Man kan även steka den lite snabbt eller koka lite lätt i minuter. God som tillbehör till syswk7.info kött, fisk eller fågel. Sockerärtor. sockerärtor Sugar snaps är en sorts sockerärtor och ses till vänster i bilden. Vanliga sockerärtor är mera platta och ses till höger i bilden. Sugar snaps är runda och bulligare för de innehåller större ärtor. Recept: Sugarsnaps- och potatissallad. Skala och skär potatisen i skivor. Förväll sugarsnapsen och låt dem rinna av i ett durkslag. Blanda ingredienserna till dressingen i en skål. Vänd ner sugarsnaps och potatis.

Sugarsnaps - Sger, HON

Häll av det varma vattnet och blanda ärtorna med smör och rostade sesamfrön i en skål. Sugarsnaps torkar snabbt ut och brukar bara klara några dagar i kylen. Servera wallenbergarna med skirat smör, kokt potatis, rårörda lingon och sockerärtor. Se till att all grädde blandas in, men var försiktig så att inte färsen får gå för länge i mixern. Koka sugersnapsen 1 min i en liten kastrull med lättsaltat vatten.

Sugarsnaps Video

Sugar Snap Peas with Sesame Seeds - Marcel Cocit - Love At First Bite Episode 8

Sugarsnaps - grejen

Lägg hälften av ströbrödet på en tallrik. Kundtjänst Kontakta oss Tel: Ingredienser Visa inköpslista port. Biff à la Lindström Klassikt recept på Biff à la Lindström som är köttfärsbiffar med rödbetor och smörgåsgurka. Bilder steg för steg! Man kan även sjuda sockerärtor ett par minuter i lättsaltat vatten och äta dem varma gärna med lite smör. Sockerärtor finns i grönsaksdisken. sugarsnaps

0 reaktioner på ”Sugarsnaps

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *