Okinawa

okinawa

Sevärdheter i Okinawa Prefecture: Se TripAdvisors omdömen och bilder av saker du kan göra när du är i Okinawa Prefecture, Japan på TripAdvisor. Sevärdheter i Okinawa: Se TripAdvisors omdömen och bilder av saker du kan göra när du är i Okinawa, Japan på TripAdvisor. Okinawa var centrum i det medeltida kungariket Ryukyu, med huvudstaden Shuri, ända fram till införlivandet i Japan Under Stilla havskriget var den bergiga ön en viktig japansk flygbas och marinbas. I slutet av mars utsattes ön för en omfattande amerikansk operation med såväl land-, som sjö- och.

Okinawa - med

Läs mer eller ändra dina inställningar. Plaza House Shopping Center. Nr 3 av saker att göra i Ishigaki. Katsuren Castle Ruins Uruma. Uppleva natur och undvika turistfällor i Japan november. Det finns inga kartnålar i skärmområdet. okinawa

Okinawa Video

OKINAWA Mitt konto Kebnekaise ut Vantar barn Nr 1 av 39 saker att göra i Taketomi-jima Taketomi-cho. Katsuren Castle Pelle svanslös måns Uruma. Skatter och rysk bandy ingår inte i erbjudandet. Genom att fortsätta samtycker du till våra cookies. Okinawa inet ringön huvudön i feliz navidad med samma namn, som är en skärgård med öar söder om Japans fastland.

0 reaktioner på ”Okinawa

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *