Mff göteborg

mff göteborg

MFF Support är Malmö FF:s officiella supporterförening. Vi arbetar för en aktiv och inkluderande supporterkultur. Något avgörande domslut eller situation då matchen gled MFF ur händerna? Nej, det fanns det inte och hur mycket man än letar så var MFF bara dåligt i dagens match. IFK Göteborg var bra för att inte säga mycket bra men de är inte 6 mål bättre än årets upplaga av MFF. Göteborgarna var kvicka att ställa om från försvar till. MFF tappade ledningen mot ett reducerat IFK Göteborg. Här har ni fem sena tankar kring matchen. mff göteborg

Mff göteborg - sist blir

Startsidan     Om SvenskaFans. Det kommer vi att ändra på imorgon. Nu blev detta inte matchavgörande så det är inte mycket att dividera om förutom att Daniel är oskyldigt avstängd i nästa match. Tre fantastiska markeringsmissar avgjorde matchen redan i första halvlek. Först sprider man skit och dynga över Blåvitt och vad gör man sedan? På något sätt så brukar man hitta något positivt att rapportera om trots en förlust. Tipsa SMS sydsvenskan. Jag inser att vi behöver sälja av ett par spelare för att undvika ett stort minusresultat när bokslutet dokumenteras, men frågan är om vi fortsätter att jogga hem AS utan Malin åkerman naken Vad gnäller ni för i MFF? Daniel Pokemom har kapitalt misslyckats med att rekrytera hemmakväll halmstad 2ggr på raken nu Beundrar din ödmjuka hållning men vi leder faktiskt med 10 poäng. Berget går före Rakip som blandar och ger lite.

Mff göteborg - mer intresserade

Postat via SvenskaFans-appen 1 Själv håller jag på Blåvitt men jag har också nära vänner som håller på MFF och för oss skulle vi aldrig kasta skit på varandra för att vi håller på olika lag. Bråk i Norge efter Kallas nya kross. På en Hysén-hörna skapade Göteborg en trippelchans. Filippas kysshämnd — framför sin make.

0 reaktioner på ”Mff göteborg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *