Vit salvia

vit salvia

Fri Frakt ✓1,6 miljoner svenska kunder - Köp Rökelse Vit Salvia från Sveriges största fyndvaruhus. Passa på att fynda redan idag! Äkta Vit Salvia rökelsebunt i flera storlekar. Torkad salvia är välkänt som välgörande rökelse. Den renar omgivningarna och tar bort negativa och oönskade energier. Vit salvia för smudging/rening. Mini. Ca 2 x 8 cm. Används för att ta bort negativa energier, för att rena hus etc. (White California Mini Sage Smudge Stick) Mini salvia i bunt, Räcker för 1 rening. Anses vara den effektivaste salvian för att rena människor, saker och platser från negativa energier. Beskrivning: Att använda salvia.

Vit salvia - skert

Köpvillkor Leveranstid Hur gör jag en beställning? Fläkta röken med hjälp av handen eller en fjäder. Kom ihåg när du renar, att du ber de heliga växternas andar om hjälp och visar deras helande kraft vederbörlig respekt. När du använder en salviabunt så tänder du änden på bunten med en tändsticka eller ett ljus och släcker sedan lågan. Det rekommenderas dock att man renar alla rum på samma gång för bästa effekt. vit salvia

Vit salvia - delgarna Muovitehtaitten

För att bibehålla positiva energier i sitt hem bör man rena det flera gånger per år, och helst också efter exempelvis gräl eller efter besök från någon som mår väldigt dåligt. Okej, då vet jag! Storleken varierar lite med olika leveranser. Det räcker med att tända på de yttersta delarna längst upp på bunten, och så fort den börjat brinna blåser man snabbt men försiktigt ut elden så att salvian endast fortsätter att ryka, inte brinna. Ren vit salvia för rening av hemmet. När du använder en salviabunt så tänder du änden på bunten med en tändsticka eller ett ljus och släcker sedan lågan. Ceremonin innebär att man bränner speciella heliga växter och antingen låter ett föremål passera genom röken eller fläktar röken runt en person eller plats.

0 reaktioner på ”Vit salvia

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *