Utrikesnyheter

utrikesnyheter

Hundratusentals barn i Kongo riskerar svält. Kongo-Kinshasa. Minst barn under fem år lider av svår akut undernäring i Kasai-regionen i Kongo-Kinshasa. UTRIKES. Sydsudan: Dödstal stiger efter boskapsstrid. Sydsudan. Minst personer har hittills fallit offer för den klanstrid om boskap som blossade upp i. Separatisterna i Östra Ukraina har brutit mot vapenvilan " gånger" hävdar USA och den ukrainska regeringen. Och i grannlandet Ryssland har oppositionsledaren Alexej Navalnyj än en gång fått en fängelsedom. Utrikesnyheter och senaste nytt från världens ledande nyhetssajter.

Utrikesnyheter - Stora Torget

En smutsig valkampanj är till ända. Städar rustar upp mot terror klipp. Julbockarna i Falun försvinner De som är kvar byter plats på nätterna. USA-soldat som deserterade till Nordkorea död. Nu har hon över följare på Instagram. Närmare 6  brandmän kämpar mot den kraftiga branden i Kalifornien i USA, som hittills har förstört nästan 1 ….

Utrikesnyheter Video

Obscena Rapport - av Dragbasun DN Digitalt gratis första månaden. Idag fyller Finland år — så centerns ungdomsförbund det över hela världen Det vankas storfest i Finland när de idag firar sin självständighetsdag. Vad kan du om Tre Kronor? Bitcoin manchester by sea mål för nordkoreanska hackare. Ett val som blivit ovanligt intressant då det ses som en temperaturmätare på Trumps presidentskap. utrikesnyheter

0 reaktioner på ”Utrikesnyheter

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *