Idévärlden

idévärlden

Detta hävdade Kajsa Ekis Ekman i SVT-programmet Idévärlden. I programmet låter kulturjournalisten Eric Schüldt en person presentera en teori för att sedan diskutera denna med två opponenter. Jag tänker nu yvigt spekulera i Schüldts inre, utan att veta någonting om honom. Det är sålunda hans persona. Kloka människor lägger pannan i djupa veck och går till botten med de stora frågorna. Ordentligt. En tänkande talkshow med Eric Schüldt. RECENSION. SVT:s nya samtalsserie ”Idévärlden” är en bra programidé och ett svar på önskemål om fördjupning och bildning i tv-apparaten. I det första avsnittet diskuteras om vi verkligen behöver jobba så mycket som vi gör.

Idévärlden Video

Dick Harrison om bildning i Idévärlden i SVT 2017-01-29 Även jag hade tänkt på denna intervju när jag såg ue55ku6075 review. Lämna en intresseanmälan om du vill komma i kontakt med Idévärlden  Fyll i dina kontaktuppgifter  Skicka din intresseanmälan  Få mer information från skolan. När sedan de två opponenterna bjuds in och ska sammanfatta sina intryck med ett ord enas de om "tankeväckande". Idévärlden erbjuder genom ett samarbete med Bollnäs bostäder en bostadsgaranti för alla sina studerande. Det kommer att lyssna åtal efter uppgifterna om sextrakasserier på arbetsplatserna, enligt arbetsmiljörättsexpertern Per Axell. Idéhistorikern Sven-Eric Liedman varnar för farorna shemale time den framväxande nationalismen.

Idévärlden - var

Säsong 1 Säsong 1. Om programmet Diskussion Sverige Kloka människor lägger pannan i djupa veck och går till botten med de stora frågorna. Mot tesen ställer statsvetaren Katarina Barrling och historikern Lars Trägårdh vikten av att lyfta fram det som är positivt med nationalism. Valfritt Önskad studieort Välj ort Bollnäs. De dras in i mystiken. idévärlden

0 reaktioner på ”Idévärlden

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *